Smiley
Smiley2
Smiley3
Lørdag 16 Januar 2021 Log inn - Registrer     
 Startside  Humor  Styret  Historie  Forum  Vedtekter  Linker  FAQ  Kontakt  Søknadskjema  Gjestebok

 

Frimurerisk Humor

Hvis du har en historie du vil dele så trykk her.

Sp: Hvor mange frimurere må til for å skifte en lyspære?
Sv: Det er en hemmelighet.

 

   En postansatt ved et lokalt postkontor så en dag et  brev adressert til Gud. Han la merke til at brevet ikke var limt og uten porto så han åpnet og leste det.
   Det var fra en mann som var dypt ulykkelig og spurte Gud om hjelp. I brevet ba han om 500 kroner så familien kunne klare seg ut neste uke.
   Den postansatte som også var frimurer, tok med seg brevet i Logen samme kveld, leste det opp for brødrene, og spurte om noen kunne tenke seg å hjelpe denne stakkaren. De tok en rask innsamling og det ble samlet inn 250 kroner fra brødrene. Pengene ble lagt i en Loge-konvolutt og den postansatte skulle levere brevet til stakkaren som ikke bodde langt unna posthuset, noe han også gjorde.
   Noen dager gikk og den postansatte fant på ny en åpen konvolutt adressert til Gud. Som sist åpnet han brevet og leste det. Den samme stakkaren takket Gud for pengene han hadde fått, men lurte på om Gud neste gang ville sende pengene gjennom Odd Fellow da frimurerne beholdt halvparten.

    

 

 En frimurerbroder var på vei hjem etter logemøte og gikk gjennom Slottsparken. Der så han en kar som satt ved et tre og spiste nyklipt gress. Frimureren spurt hva i alle dager han drev med. Jeg er sulten, svarte karen, og jeg har ikke penger til mat.      Men, kjære deg, sa broderen, bli med meg hjem og du skal få spise så mye du vil.
  Det kan jeg nok ikke, jeg har familie som jeg må hjem til.
 Ta med deg hele familien, jeg har nok til alle.
 Samtidig la karen merke til at broderen hadde frimurerring, og han hadde hørt at Frimurere drev med veldedig arbeid.
 Gjør du dette for at du er Frimurer, spurte mannen.
 Nei absolutt ikke, grunnen er at jeg ikke har fått klipt gresset på 3 uker.

 

 

 

Tilbake til toppen.

Hjelp Utskriftsvisning
Opphavsrett www.stellapolarismc.no © 2020